domingo, 3 de marzo de 2013

Roba de quadrets

Hola! En primer lloc, saludar a totes les meves seguidores, el vostre interès em dóna moltes ganes a continuar!! Avui us porto treballs amb roba de quadrets i aplicacions d'estil més rústic. Bosses de pa i un davantal pensat especialment per a una amiga.

Per a totes aquelles que heu tingut problemes alhora de comentar al blog, veureu que baix de cada entrada hi ha l'opció de posar comentaris. Si cliqueu, s'obrira el lloc on heu d'escriure el vostre text i escollir la opció de com voleu que us identifiqui (comentar de forma anònima, posant el vostre nom, o si teniu una compta google...). Seleccioneu la opció que vulgueu i us farà resoldre un "captcha" (lletres i números) per a verificar que els que aneu a comentar sou persones i no un ordinador fent "spam". Després cliqueu a l'opció "publicar" i ja està!
Moltes gràcies! Fins aviat! :)











2 comentarios:

  1. Hola Inma!!!! Quin davantal mes bonic!!!! Idoni per ser l'enveja de tots i totes!!!ja tinc moooltes ganes de veure'l en vivo y en directo!!! Esta encertat amb el meu estil al 100%!!!!!besitos!!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per la teva opinió, espero veure-te'l posat.Besades i fins aviat.

    ResponderEliminar